kerskes-warmtetechniek-installateur-barendrecht-hfd-verwarming
 
kerskes-warmtetechniek-installateur-barendrecht-hfd-2-verwarming

VERWARMING

Wij zorgen voor een aangenaam en duurzaam warmtecomfort

 

Centrale verwarming installateur in Zwijndrecht, Ridderkerk, Barendrecht e.o.

Kerskes Warmtetechniek is gespecialiseerd in de aanleg van centrale verwarming. Ons dienstenpakket is zeer breed: van de installatie van cv-ketels, radiatoren, convectoren, luchtverwarming tot de aanleg van vloerverwarming is bij ons in goede handen. Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over de mogelijkheden voor uw situatie. Als ervaren en erkende installateur verzorgen wij de installatie van centrale verwarming met name in een straal van 30 km rondom Barendrecht, zoals Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet.

Cv-ketel

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel? De mogelijkheden hierin zijn zeer divers, daarom geven we u graag een advies dat aansluit op uw wensen op het gebied van verwarming en warm water. Vervolgens ontvangt u altijd een scherpe offerte op maat. Kiest u eenmaal voor Kerskes Warmtetechniek, dan bent u zeker van een professionele en nette installatie. Ook voor cv-ketel onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakkundige servicedienst is 24 uur bereikbaar voor cv-storingen!

Radiator

Radiatoren kunnen we onderscheiden in gewone (standaard) paneelradiatoren en designradiatoren. Bent u op zoek naar een echte blikvanger voor in uw bad- of woonkamer, dan is een designradiator iets voor u. Deze radiatoren kunnen worden uitgevoerd in hoogwaardige materialen zoals aluminium of RVS. Daarnaast is dit type leverbaar in vele kleuren en bijzondere ontwerpen. Onze installateur weet precies hoeveel radiatoren met welk vermogen nodig zijn om uw hele woning te voorzien van een aangename temperatuur. 


Convector

Een convector verwarmd de aanwezige lucht door middel van een warmtewisselaar. Convectoren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en worden gemonteerd aan de wand of als convectorput weggewerkt in de vloer. Ook een vrijstaand model behoort tot de mogelijkheden. Voordelen ten opzichte van een radiator zijn het lichte gewicht, de verminderde waterinhoud waardoor het sneller warm wordt en de lage oppervlakte temperatuur waardoor convectoren uiterst geschikt zijn voor gezinnen met kleine kinderen.

Luchtverwarming

Luchtverwarming is een vorm van verwarming waarbij geen water of andere vloeistoffen nodig zijn om warmte af te geven. In de zomer kan het luchtverwarmingssysteem tevens dienen als airco. Ook kan luchtverwarming gebruikt worden als ventilatiesysteem. Vooral sporthallen, kantoren, scholen en werkplaatsen maken gebruik van dit systeem, maar ook voor uw woning is de toepassing van luchtverwarming mogelijk.


Vloerverwarming

Tot slot kunt u ook de aanleg van vloerverwarming aan ons toevertrouwen, één van de meest aangename vormen van verwarming. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bekijken en geven u altijd een gedegen advies.

Dus bent u op zoek naar een vakkundige en ervaren installateur voor de aanleg van centrale verwarming? Dan bent u bij Kerskes Warmtetechniek aan het juiste adres. Als installateur verzorgen we de installatie van cv-ketels, radiatoren, convectoren, luchtverwarming en vloerverwarming in een straal van 30 km rondom Barendrecht, zoals Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet. Vraag gerust een offerte aan! 

Maak afspraakTop