Luchtverwarming installateur in Ridderkerk, Barendrecht, Zwijndrecht e.o.

Luchtverwarming is comfortabel, omdat het zorgt voor een constante en aangename luchtcirculatie. U ziet het niet, maar merkt het wel. Een systeem van luchtkanalen en onopvallende roosters verdeelt de binnenkomende lucht over de hele ruimte. De luchtfilter haalt ongewenste stofdeeltjes uit de lucht. Dankzij de menging van verse buitenlucht ontstaat er een gezond binnenklimaat. Door de langzaam circulerende lucht zijn de verblijfsruimten snel op temperatuur, terwijl het hoge rendement van de luchtverwarmer de stookkosten laag houdt. Onze installateurs verzorgen vakkundig de installatie in een straal van 30 km rondom Barendrecht, zoals Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet.

Voordelen van luchtverwarming:

  • zorgt voor koeling
  • zorgt voor bevochtiging
  • filtert toegevoerde lucht

Direct of indirect gestookt

Er zijn twee manieren van luchtverwarming: direct gestookt of indirect gestookt. Bij de direct gestookte optie wordt er gebruik gemaakt van een gasgestookte unit voor de verwarming van uw woning. Bij indirect gestookte unit zorgt een externe ketel of warmtepomp voor de warm- of koudwatervoorziening. Door het toepassen van een water-luchtwisselaar zorgt de indirect gestookte luchtverwarmer ervoor dat het warme of koude water wordt omgezet in warme of koude lucht.

Heeft u interesse in luchtverwarming? Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden. Bovendien zorgen we als deskundig installateur voor een uitstekende installatie. Kerskes Warmtetechniek is werkzaam in een straal van 30 km rondom Barendrecht, zoals Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet.

Neem contact op

Lees meer over ventilatie


Top