kerskes-warmtetechniek-installateur-barendrecht-hfd-loodgieter
 
kerskes-warmtetechniek-installateur-barendrecht-hfd-2-loodgieter

LOODGIETERSWERK

Lekkage of verstopping? Bel direct: 0180 – 621979

 

Vakkundige loodgieter in Zwijndrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam e.o.

Voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden is Kerskes Warmtetechniek de juiste partner voor u. Het vervangen en plaatsen van dakgoten en dakbedekking, het aanleggen van leidingen en het verhelpen van een lekkage of verstopping is werk dat u aan onze loodgieters kunt uitbesteden. Wij zijn gevestigd in Barendrecht, maar ook werkzaam in Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet.

Zonder goede gas-, water- en afvoerleidingen is uw huis of kantoor vaak een zorgenkind. Laat deze dan ook professioneel aanleggen, zodat u zorgeloos kunt wonen en werken. Ook goed aangebrachte dakbedekking en dakgoten zijn een must voor het behoud van uw woning. Neem geen risico en neem contact op met Kerskes Warmtetechniek in voor het betere loodgieterswerk.

Wij zijn uw loodgieter voor:

  • verhelpen van lekkages
  • het ontstoppen van uw afvoer en gootsteen
  • aanleg van water- en gasleidingen
  • vervangen van dakbedekking en dakgoten
  • installatie van sanitair 

Heeft u een lekkage of verstopping? Dan zijn wij snel ter plaatse om het probleem te verhelpen! Neem contact op via telefoonnummer 0180 - 621979. Onze loodgieters zijn werkzaam in een straal van 30 km rondom Barendrecht, zoals Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet.

Maak afspraak


Lees meer over loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top