kerskes-warmtetechniek-installateur-barendrecht-hfd-ventilatie
 
kerskes-warmtetechniek-installateur-barendrecht-hfd-2-ventilatie

VENTILATIE

Gezond en comfortabel binnenklimaat met ventilatie

 

Installatie van ventilatie in Zwijndrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Barendrecht e.o.

Door de steeds betere isolatie van woningen, is er nauwelijks meer sprake van ventilatie. Dit is echter wel belangrijk voor een gezonde leefomgeving. Problemen met schimmel en vocht worden door regelmatig ventileren tevens voorkomen. Onze installateurs zijn sterk in het aanleggen en onderhouden van mechanische en WTW ventilatiesystemen. Kerskes Warmtetechniek is actief in een straal van 30 km rondom Barendrecht, zoals Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet. 

Mechanische ventilatie

Een mechanisch ventilatiesysteem zuigt door middel van ventielen de aanwezige lucht uit uw woning. Deze ventielen zijn aangesloten op luchtkanalen en een speciale ventilator, waardoor vervuilde lucht wordt afgezogen in uw keuken, badkamer en toilet. Met een standenschakelaar kunt u de hoeveelheid af te zuigen lucht regelen.


Ventilatie met WTW

Met een WTW-ventilatiesysteem wordt de afgevoerde én toegevoerde lucht in balans gehouden tegen een minimaal energieverbruik. Zo heeft u altijd de zekerheid van een gezond binnenklimaat. Bij gebalanceerde ventilatie (mechanische luchttoevoer en mechanische luchtafvoer) worden de toevoer en afvoer van ventilatielucht op mechanische wijze met elkaar in evenwicht gebracht, waardoor gegarandeerd wordt dat een ´luchtdichte´ woning of gebouw voldoende geventileerd wordt. Als gebalanceerde ventilatie aanwezig is, dan kan de warmte in de afvoerlucht worden benut, door middel van een warmteterugwinunit. 


Onderhoud ventilatiesysteem

Heeft u eenmaal een ventilatiesysteem, dan is het ook belangrijk deze regelmatig te onderhouden. Na verloop van tijd blijft er vuil en stof in de kanalen achter, wat de capaciteit van uw systeem kan verminderen. Ook zorgt regelmatig onderhoud voor een optimale werking en langere levensduur.

Wilt u meer weten over mechanische ventilatie of WTW-systemen? Neem dan gerust contact met ons op, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Onze installateurs zijn zeer bekwaam in de installatie en onderhoud van uw ventilatiesysteem. Ons werkgebied is breed: Barendrecht, Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet.

Maak afspraak


Top