Klimaatbeheersing
Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing door ventilatie en airconditioning

Goed ventileren en binnenshuis de lucht zuiveren zijn erg belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Nieuwbouwwoningen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd, dat ventilatie er vaak bij inschiet. Zonde, want dat gaat ten koste van uw gezondheid. Wij bieden de beste klimaatoplossingen, of het nu gaat om lucht verkoelen, verwarmen of zuiveren. Onze vakkundige installateurs installeren ventilatiesystemen en airco’s vakkundig en snel.

Mechanische ventilatie

Wist u dat één op de tien woningen last heeft van schimmel, bijna de helft tabaksrook bevat en er binnenshuis vaak meer fijnstof aanwezig is dan buiten? Ventileren is essentieel voor het binnenklimaat en vermindert de kans op allergieën en ziektes. Mechanische ventilatie zorgt voor gezonde, schone lucht in huis. Een mechanisch ventilatiesysteem zuigt door middel van ventielen de aanwezige vuile lucht uit uw woning. Door efficiënter te ventileren gaat er bovendien minder stookwarmte verloren. Nog een voordeel dus.

Airco voor een aangenaam klimaat


Met airconditioning kan de temperatuur en luchtvochtigheid binnenshuis op een aangenaam niveau blijven, terwijl het buiten juist onaangenaam warm of koud is. Airconditioning kan op twee manieren werken: door indirecte verdamping van water of met een warmtepomp. Airconditioning is welbekend als verkoeler tijdens warme dagen, maar kan tegenwoordig ook verwarmen en ontvochtigen. Een optimaal klimaat is goed voor uw energiehuishouding, gezondheid én concentratie. En dat regelt u met slechts één druk op de knop.


Wilt u meer informatie over ventilatie of airconditioning, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak afspraak


Top