kerskes-warmtetechniek-installateur-barendrecht-actie-woonhuisventilator-hoofd

Actie: Itho Daalderop woonhuisventilator voor EUR 175,- incl. BTW

Goede ventilatie biedt uitkomst aan condens op de ramen en spiegels in de badkamer, het gebrek aan zuurstof wanneer alle naden en kieren zijn dichtgestopt en luchtjes op het toilet en in de keuken. Ventileren in huis is bovendien belangrijk ter voorkoming van vochtplekken, schimmels en huismijt. De ventilatiesystemen van Itho Daalderop zijn bijzonder energiezuinig en zorgen voor een gezond klimaat in huis. Bij Kerskes Warmtetechniek uit Barendrecht profiteert u nu van een aantrekkelijke actie: de Itho Daalderop woonhuisventilator CVE ECO voor maar € 175,00 incl. BTW.

CVE ECO RFT

De CVE ECO RFT is een centrale mechanische ventilatie-unit met een geruisloze en energiezuinige werking. Met dit ventilatiesysteem van Itho Daalderop is het mogelijk om eenvoudig en efficiënt te ventileren. De CVE ECO RFT verbruikt tot wel 83% minder energie dan andere vergelijkbare producten. Daarnaast wordt ook de CO₂-uitstoot gereduceerd naar 272 kg per jaar. Bovendien is de ventilatie-unit eenvoudig en overal in huis te bedienen met draadloze regelaars, zodat de bewoner zelf kan bepalen hoeveel er geventileerd moet worden.

Download ook de brochure van de AreaFlow.

ACTIE: Itho Daalderop woonhuisventilator 545-5036 voor 175 euro inclusief BTW

Heeft u interesse in dit ventilatiesysteem? Neem dan direct contact op met Kerskes Warmtetechniek. Wij verzorgen de installatie -indien gewenst- in een straal van 30 km rondom Barendrecht, zoals Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet.

Neem contact op
kerskes-warmtetechniek-barendrecht-actie-ithodaalderop


Top