kerskes-warmtetechniek-installateur-barendrecht-hfd-duurzaam
 
kerskes-warmtetechniek-installateur-barendrecht-hfd-2-duurzaam

DUURZAAM

Zonnepanelen en zonneboilers: energiebesparend en milieuvriendelijk

 

Installateur voor zonnepanelen en zonneboilers in Ridderkerk, Rotterdam, Barendrecht e.o.

Wilt u geld besparen op uw energierekening en uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Denk dan eens aan de aanschaf van zonnepanelen of een zonneboiler. Waar zonnepanelen zorgen voor de opwekking van elektriciteit, zorgt een zonneboiler voor duurzaam verwarmd water. Zelfs op bewolkte dagen wordt voldoende energie opgewekt. Kerskes Warmtetechniek is uw vakkundige installateur voor het installeren van uw zonlichtsysteem. Wij zijn werkzaam in een straal van 30 km rondom Barendrecht, zoals Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet. 

Zonnepanelen

Zonnepanelen worden op het dak van uw woning geplaatst. De zonnecellen op de panelen zetten het daglicht om naar bruikbare energie. Om deze spanning om te zetten naar bruikbare wisselstroom voor het elektrictiteitsnet, zijn behalve panelen ook een omvormer en elektriciteitskabels nodig. Als deskundig zonnepanelen installateur weten wij precies hoeveel zonnepanelen nodig zijn om het gehele jaar voldoende elektriciteit op te wekken. Uiteraard zorgen wij voor een perfecte installatie, zodat het hoogste rendement wordt behaald. 


Zonneboiler

Een zonneboiler zorgt op een milieuvriendelijke manier voor een royale hoeveelheid warm water. Net als bij zonnepanelen, maakt een zonneboilersysteem gebruik van zonnecollectoren op het dak van uw woning. Via een buizensysteem wordt een speciale vloeistof door de zon verwarmd. Hierdoor kan de temperatuur in de collector oplopen tot wel 90 graden. Vervolgens wordt vloeistof van de collector naar het voorraadvat gepompt; daar stroomt het door een warmtewisselaar die de warmte afgeeft. Wordt het water niet warm genoeg, dan springt een naverwarmer bij, zoals een combi-ketel.


Subsidie

Dankzij dalende prijzen en aantrekkelijke subsidies van de overheid, is de aanschaf van een zonlichtsysteem snel terugverdiend. Kijk op website van Agentschap NL voor de geldende subsidies. Let op! Voor veel regelingen geldt: op = op. Wees er dus snel bij!

Wilt u meer weten over de aanschaf en installatie van zonnepanelen of een zonneboiler? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Onze ervaren installateurs installeren zonlichtsystemen in een straal van 30 km rondom Barendrecht, zoals Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet.

Maak afspraak


Lees meer over duurzame oplossingen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top