kerskes-warmtetechniek-installateur-barendrecht-hfd-cv-specialist
 
kerskes-warmtetechniek-installateur-barendrecht-hfd-2-cvspecialist

CV-SPECIALIST

Dealer van Remeha, Vaillant en Itho Daalderop cv-ketels

 

Cv-ketel kopen inclusief installatie in Ridderkerk, Zwijndrecht, Rotterdam, Barendrecht e.o.

Vaak gaan cv-ketels 12 tot 15 jaar probleemloos mee. Na die tijd is kans op storingen groter en worden ook de reparatiekosten hoger. Bij Kerskes Warmtetechniek kunt u terecht voor het kopen van een degelijke en goedkope cv-ketel. Als u ons belt om uw oude cv-ketel vervangen, dan kunt u rekenen op snelle levering en installatie. Welke verwarmingsketel precies de juiste is voor uw situatie, is afhankelijk van diverse factoren. Wij komen graag bij u thuis langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze bekwame installateurs verzorgen de installatie van uw cv-ketel in een straal van 30 km rondom Barendrecht, zoals Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet.

kerskes-warmtetechniek-installateur-barendrecht-cvketels

Wij zijn dealer van:


Welke cv-ketel?

U heeft de keuze uit diverse soorten cv-ketels, zoals Combi-ketels, HR-ketels en VR-ketels. Wij staan u graag persoonlijk te woord, zodat u altijd een goede keus maakt. Wij werken graag met bekende merken, zoals Vaillant, Itho Daalderop en Remeha. Hiermee heeft u de zekerheid van een goede prijs/kwaliteitsverhouding en uitstekende prestaties. Het installeren van een HR Combi-ketel begint al bij € 1.650,- incl. BTW. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Dus wilt u een goedkope en degelijke cv-ketel kopen inclusief een deskundige installatie? Neem dan contact op met Kerskes Warmtetechniek. Ook cv-ketel onderhoud en reparatie kunt u uitstekend aan ons toevertrouwen. Als installateur zijn wij actief in een straal van 30 km rondom Barendrecht, zoals Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet.

Maak afspraak


Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top