kerskes-warmtetechniek-installateur-barendrecht-hfd-sanitair
 
kerskes-warmtetechniek-installateur-barendrecht-hfd-2-sanitair

SANITAIR

Badkamerrenovatie: van ontwerp tot montage

 

Wij verbouwen badkamers in Zwijndrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Barendrecht e.o.

Bent u op zoek naar een echte specialist voor het verbouwen van badkamers? Dan bent u bij Kerskes Warmtetechniek aan het juiste adres. Van het installeren van sanitair tot het plaatsen van een handdoekradiator is bij ons in vertrouwde handen. U kunt bij ons rekenen op vakmanschap, kwalitatief hoogstaand sanitair en uiteraard een scherpe prijs! Als vakkundig installateur zijn we werkzaam in een straal van 30 km rondom Barendrecht, zoals Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet.

Advies

Bent u plannen aan het maken voor een nieuwe badkamer? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een luxe badkamer met een stoomdouche en bubbelbad of juist naar een eenvoudige badkamer met degelijk sanitair, Kerskes Warmtetechniek maakt al uw wensen waar. U ontvangt altijd een geheel vrijblijvende en scherpe offerte van ons. 

Installatie

Professioneel leidingwerk, goede riolering en ventilatie, een uitgekiend plan voor verwarming zoals vloerverwarming en/of (design)radiatoren en de juiste plaatsing van sanitair verzorgen wij vakkundig voor u. Met oog voor detail en verstand van zaken verbouwen en installeren wij al jarenlang badkamers. En dat tot volle tevredenheid van onze klanten.

Onze loodgieter en installateur staat voor u klaar om uw badkamer te verbouwen en sanitair te installeren. Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken en een scherpe offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij verbouwen uw badkamer in een straal van 30 km rondom Barendrecht, zoals Rotterdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Spijkenisse, Schiedam, Oud-Beijerland (Hoekse Waard), Zuidland en Geervliet.

Maak afspraak
Top